Bunker 8 audiovisuals produceert - met oog voor vorm én inhoud - een uitgebreid scala aan hoogwaardige informatieve films voor musea, bedrijven en (overheids)instellingen.

Van idee tot en met eindproduct of een deel van het traject.

 

Voor grote, maar ook voor kleinere opdrachtgevers.

Bunker 8 audiovisuals maakt niet alleen films. Samen met partner Eceka Productions zorgen we er desgewenst ook voor dat die films (bijvoorbeeld in musea) worden voorzien van fraai vormgegeven touch screen interfaces. Ook produceren we andere applicaties, zoals quizzen, games en apps voor smartphones en tablets.

 

Bunker 8 audiovisuals wordt geleid door Bart de Boer (1957). Hij studeerde publiciteitsvormgeving aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Rotterdam en werkte vervolgens als grafisch ontwerper en regisseur voor enkele communicatiebureaus.

 

In 1994 volgde een eigen bureau voor audiovisuele vormgeving, dat tien jaar later opging in Bunker 8 audiovisuals.

 

Bunker 8 audiovisuals dankt haar naam aan de bunker-vormige ruimtes in Fort Penningsveer waar we van 2004 tot 2010 werkten.

 

Bart schrijft scenario's, produceert en monteert voor opdrachtgevers als ANWB, A+O Metalektro, Berenschot, Florence Nightingale Instituut, FOCWA, Gottmer Uitgevers Groep, Hollands Kaasmuseum, Museon, Nationaal Archief en De Zonnebloem.

Bunker 8 audiovisuals

Zandvoorter Allee 262

2012 WH Haarlem

 

Bart de Boer

06 542 06 546

 

bart@bunker8.nl

 

KvK 34087590

BTW 1346.26.515

Bunker 8 is aangesloten bij

MuseumMakers is een coöperatie van bevlogen professionals op het gebied van musea en erfgoed, die elkaar perfect aanvullen. MuseumMakers biedt praktische en creatieve oplossingen én zakelijke zekerheid. Klik voor meer informatie op het logo en bekijk de website.